Cum sa aplici corect un machiaj de zi…

Sunteți gata să vă simțiți în stare proaspătă și încrezătoare pentru o noua zi? Machiajul de zi cu zi ar trebui să acopere petele, să definească structura fetei și să evidențieze ochii, fără a face fata sa para incarcata.Aplicarea unui fond de ten și a unei pudre, a unui machiaj ușor și a unui ruj neutru va crea un aspect natural, lustruit.

1.Pregatiti–va fata!

Spala-te pe fata. Înainte de a aplica machiaj dimineața, spălați-vă fața astfel încât să puteți începe cu o piele proaspătă. Utilizați un gel de curatare sau pur și simplu picurați apă călduță pe fața dvs. de câteva ori pentru a spăla orice resturi de pe piele. Se usuca usor cu un prosop moale.
Evitați spălarea feței cu apă fierbinte. Acest lucru o va usca și o va lăsa predispusa la iritare. Apa călduță este cea mai bună atunci când vă spălați fața.

2. Exfolierea.

Luați în considerare exfolierea . Nu este necesar să va exfoliați în fiecare zi, dar acest lucru la fiecare câteva zile este esențial pentru a menține pielea voastră proaspătă. Aplicarea machiajului pe piele uscată înfruntă scopul! Îndepărtați pielea moarta utilizând fie o perie mică, facială exfoliantă, fie un alt instrument de exfoliere destinat utilizării pe față. Concentrați-vă pe zonele care tind să se usuce.
Utilizarea unei măști de față din când în când este o altă modalitate bună de a vă păstra pielea facială în formă bună. Alegeți o mască de lut, care vă va curăța porii și vă va ajuta să scoateți pielea uscată atunci când o spălați.

3.Crema de fata.

Aplicați o crema hidratanta. Ultimul pas inainte de aplicarea machiajului este aplicarea unei creme hidratante . Acest lucru va ajuta machiajul sa fie aplicat mai usor si sa creeze un aspect final mai bun. Alegeți un hidratant pentru față care funcționează cu tipul dumneavoastra de piele. Masați-l ușor pe toată fața. Nu uitați pleoapele, buzele și nasul.
Lăsați crema să se absoarbă în piele pentru câteva minute înainte de a trece la aplicarea machiajului. Punerea machiajului în timp ce fața este încă umedă sau lipicioasă va duce la un aspect ciudat al fondului de ten!

4.Fondul de ten si corectorul

Aplicați un fond de ten care se potrivește cu tonul pielii. Fundația lichidă este o alegere excelentă pentru multe tipuri de piele. De asemenea, puteți utiliza cremă BB. Dacă aveti un ten gras, poate doriți să luați în considerare fond de ten compact sau pulbere. În magazin, testați-vă fundația pentru a vă asigura că se potrivește cu fața dvs., făcându-vă puțin pe osul maxilarului. Nu aplicați niciodată pe spatele mâinii, deoarece culoarea pielii este diferită de cea a feței.
Aplicați fondul de ten uniform pe fața dvs. folosind o pensula,un buretel sau puteti aplica chiar cu degetele.
Evitați punerea unor straturi suplimentare de fundație peste pete. O să le facă doar să iasă mai mult in evidenta.
Combinați fundația în jurul marginilor feței și unde se întâlnește partea de jos a bărbiei
Aplicați corectorul. Alegeți un corector care se potrivește cu tonul pielii dvs. sau, dacă aveți cercuri întunecate sub ochi, mergeți într-o nuanță mai deschisa. Aplicați o cantitate mica de concealer utilizând fie o pensulă decorector , fie degetul tău, tapotand sub ochi și intinzand–o ușor.
Dacă începi să îți creezi rutina de machiaj, poți sări peste corector. Totul depinde de ce anume vreti sa evidentiati ,si ce sa ascundeti.

5.Pudra

Finiseaza aspectul cu pudra.Alegeți o pudra care se potrivește cu tonul pielii dvs.Un strat de pudra pulbere este necesar pentru a fixa un machiaj bine realizat.Îndepartează excesul de strălucire al feței și conferă un plus de rezistență fondului de ten. Înmoaie o pensulă rotundă în pudra, îndepărtează excesul și apoi, aplic-o din centrul feței către exterior prin mișcări de tapotare.

6.Blush–ul.

Aplică blush. Alegeți un fard de culoare roz, care aduce cele mai bune rezultate în colorarea facială. Întoarceți o pensulă în recipient, zâmbiți și aplicați-o pe merele obrajilor într-o mișcare circulară.

7.Aplicarea machiajului ochilor si culorii buzelor.

Aplicați fardul de ochi. Alegeți un palet de umbre neutru pentru un aspect simplu, de zi cu zi. Tonurile nude sunt alegeri bune, în funcție de culoarea ochilor. Evitați culorile luminoase, paletele “smokey eyes” și alte tonuri îndrăznețe. Iată cum să aplicați fardul de ochi pentru a face să arate natural și frumos:
Începeți prin aplicarea unei baze într-o culoare aproape de tonul pielii. Utilizați degetul sau o pensulă de fard pentru a o aplica peste pleoapa mobila și până la sprânceană.
Aplicați o culoare medie-închisă pe pleoapa mobila.
Utilizați o pensulă pufoasă pentru a amesteca culorile.Puteti aplica o linie fine de eyeliner sau nu,depinde de dvs.
Aplicati rimelul, atat pe genele superioare cat si pe cele inferioare.
Dacă nu doriți să aplicați rimelul, puteți utiliza un dispozitiv de curbare a genelor pentru a vă curba genele pentru o privire naturală și drăguță.
Aplică culoarea buzelor. Utilizați un ruj roz sau neutru sau luciu de buze pentru a vă finaliza aspectul zilnic. Evitați să folosiți culori strălucitoare si îndrăznețe în timpul zilei.
Si gata, puteti incepe o noua zi avand un look natural si curat! ????kiss kiss you all ????