Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/r65428duzo/lamakeup.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2364

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/r65428duzo/lamakeup.ro/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 536
5 Sfaturi pentru conturarea si iluminarea fetei pe care toate femeile ar trebui să le știe - LA Makeup

5 Sfaturi pentru conturarea si iluminarea fetei pe care toate femeile ar trebui să le știe

Se pare că oriunde te uiti pe social media, există tone de MUA fantastice care își demonstrează abilitățile de conturare și evidențiere (uneori numite “strobing”). Este posibil să fi urmărit mai multe tutoriale de evidențiere și contur, doar pentru a vă arunca mâinile în aer și a renunța, dar dacă sunteți în continuare dispusa să-i faceți inca o incercare, aceste sfaturi vă vor ajuta să faceți acest proces un pic mai ușor pentru dvs. și veti contura si evidentia în cel mai scurt timp.

1. Înțelegeți termenii
Nu puteți să experimentați cu adevărat succesul în nimic, fără a înțelege ce este mai întâi. Pentru inceput, conturul este atunci cand creati umbre pe fata, conturand pentru a crea aspectul dorit . Când vine vorba de față, umbrele ajută la definirea unor zone specifice. Conturul creează un aspect super-sculptat care vă poate ajuta să vă prezentați mai subțire, fruntea mai mică și pomeții mai subțiri. Apoi, să vorbim despre evidențiere. iluminarea este exact opusul conturării. În loc să adăugați umbre, adăugați lumină pe față. Atunci când adăugați iluminator pe față,faceti zona să pară mai proeminentă.

2. Instrumente de contur și iluminare de care aveți nevoie
Există mai multe tipuri diferite de pensule pe care le puteți utiliza pentru a aplica produse de contur și de evidențiere . Mai întâi, să vorbim despre pensule. Există câteva tipuri diferite de perii pe care le puteți utiliza pentru produse. Când vine vorba de cumpărarea de pensule , nu va grabiti. Găsiți perii de bună calitate, care vor dura un timp lung astfel încât produsul dvs. să fie aplicat frumos pe fața dumneavoastră. Pentru contur, există câteva pensule diferite pe care le puteți utiliza, fiecare ajutând la aplicarea conturului un pic diferit. O perie de contur înclinată ajută la obținerea conturului perfect atunci când conturati,în timp ce o perie mica de contur ajută la obținerea unui aspect mai sculptat. Pensulă mică de contur este cel mai bine de utilizat atunci când evidențiati zone mai mici pe față (cum ar fi pe partea laterală a nasului și sub buza inferioară) în timp ce pensula inclinata de contur este cel mai bine folosita pentru obraji pentru a obține acea linie frumoasă pe care o dorim toate.Pensulele Kabuki sunt excelente pentru amestecarea conturului, astfel încât sa nu există linii aspre. Când vine vorba de iluminare, ne plac pensulele tip evantai, care preiau doar cantitatea potrivită de produs pentru a vă face obrajii să pară strălucitori.

3. Tipuri de produse
Conturarea feței poate fi realizată cu produse atât cremoase, cât și lichide sau de tip pudră. Aici rămîne la preferința ta. Dar ține cont că atunci când mergi la un eveniment și vei fi fotografiată, blitz-ul trece de stratul de pudră, de aceea în astfel de cazuri ar fi bine să dublezi conturul. Primul strat cu produse cremoase și al doilea cu produse-pudră (obligatoriu, pentru a le usca pe cele cremoase și a evita transferul).
Un alt mod în care puteți face conturul este utilizarea unui anticearcan care sa fie cu cateva nuanțe mai închise decât tonul pielii. În ceea ce privește iluminarea , aceleași tipuri de produse doar ca nuantele vor fi mai deschise. Puteți alege între o pulbere strălucitoare sau o cremă (într-un tub, compact sau paleta).

4. Unde se face
Când vine vorba de contur, multe dintre noi sunt confuze în ceea ce privește exact unde avem nevoie sa aplicam conturul. Probabil știți că locul principal pe care îl conturați sunt pomeții voștri, dar există și alte câteva locuri in care facem conturul. O modalitate de a identifica marginile feței pentru conturare este crearea unui număr “3” cu bronzul. Cu prima “cocoșă” a numărului fiind partea din frunte, cea de-a doua fiind pomeții tăi și a treia parte a bărbiei. Puteți, de asemenea, conturul laturilor nasului pentru a vă face nasul să pară mai subțire.

Conturul sub buza inferioare poate face ca buzele să apară mai pline din cauza umbrei. Puteți, de asemenea, să conturați partea de sus a frunții, în apropierea liniei de păr, pentru a vă face ca fruntea să pară mai mică. Cel mai bun mod de a afla unde să conturam este de a experimenta și de a vedea ce functioneaza și ce nu pentru fata dvs. Când este vorba de iluminare locul principal pe care doriți să-l evidențiați este direct deasupra locului unde ați conturat pomeții. Alte locuri pe care le puteți evidenția sunt centrul nasului si în centrul bărbiei.
5. Sfaturi rapide pentru o mai bună iluminare și conturare.
Dacă aveți o față în formă rotundă, veți dori să conturați și să evidențiați un pic diferit. În loc să conturezi direct pe obrajii tăi, conturează-te pe părțile laterale ale obrajilor, așa că îți taie fața în jos și o face să pară mai puțin rotunda. Apoi, adăugați blush în locul în care ați adăuga, de obicei, bronzer. (pe pomeți) Evidențiați zona de sub ochi cu o nuanță luminoasă (fără stralucire) și în centrul bărbiei.
Adăugați blush între iluminator și bronzer pentru a crea un aspect perfect. Este o concepție greșită în mod obișnuit că trebuie să adăugați întotdeauna blush direct peste contur. În schimb, adăugați-o deasupra conturului , blenduiti și apoi adăugați iluminator deasupra fardului.
Dacă doriți ca pomeții dvs. să apară mai ridicati aplicați conturul direct sub pomeți, astfel încât să îi ridicați. Apoi, veți dori să aplicați blushul / sau iluminatorul peste partea in care ati aplicat conturul.

kiss kiss to you all????????????.